Ekstratjenester våren 2020

I en tid som preges av usikkerhet rundt Covid19-smitte har vi i Gumpens Auto innført strenge interne tiltak for din sikkerhet ved besøk hos oss. Her har vi samlet noen tjenester vi kan tilby til de som har behov for det.

NYBIL

-> Ønsker du prøvekjøring av demobiler, leverer vi og henter på døra. Send inn et skjema via våre nettsider, eller ta kontakt på telefon.

-> Har du en leasingbil som du ønsker å forlenge leien på kan du ta kontakt med oss så finner vi en minnelig løsning med situasjonen tatt i betraktning.

BRUKTBIL

-> Har du kjøpt bil, men ikke har anledning til å hente den selv, tilbyr vi levering hjem til deg.

-> Ønsker du å prøvekjøre bil hos oss, så leverer vi og henter den hjemme hos deg. Send inn et skjema via våre nettsider, eller ta kontakt på telefon.

-> Kampanjedager i mars: Vi har for tiden flere nye bruktbiler på lager. Ta gjerne en titt på utvalget her, og kontakt oss via annonsen, skjemaet på nettsiden, eller tlf/epost ved interesse.

SERVICE

-> Dersom du trenger service på din bil, men ikke har anledning, eller ønsker å komme til oss – så henter vi og leverer bilen hos deg. Ta kontakt så finner vi løsninger!

-> Dersom du skal hente din bil, men ikke ønsker å gå inn i butikken, kan du kontakte oss så kommer vi ut med din desinfiserte nøkkel.

Vi vil etterstrebe å levere disse tjenestene så langt bemanningen strekker til, og innenfor trygge rammer.

Du er fremdeles hjertelig velkommen til vår butikker!

-> Alt som blir berørt på bilene vaskes grundig etter bruk, hver gang. Dette gjelder alle våre biler i utstilling, demobilene, verkstedbiler og selvfølgelig våre kunders biler.

-> Det er innført strenge regler for håndvask hos samtlige av Gumpens forhandlere

-> Vi hilser på hverandre som før, men vi unngår håndhilsing og annen berøring

-> Vi holder god avstand mens vi prater sammen, og unngår unødvendig reisevirksomhet